Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»!


Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, ο προπονητής της Βολφσμπουργκ  έχει στο στόχαστρό του τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη εξετάζουν σοβαρά στην Βολφσμπουργκ!  Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, ο προπονητής τηςε ομάδας της Μπουντεσλίγκα Φελιξ Μαγκατ! έχει βάλει στο στόχαστρο του τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού

Το ρεπορτάζ μιλά συνολικά για εννέα συνολικά κινήσεις στις οποίες φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά και το όνομα του αρχηγού του Θρύλου!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 26χρονος αρχηγός του Θρύλου αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Φελιξ Μαγκατ  για το δεξί άκρο της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι Γερμανοί κοστολογούν τον παίκτη με το αστρονομικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Μ'αυτά τα λεφτά ο παίκτης γίνεται... λύκος».

Ωστόσο εμπλέκουν στο θέμα και διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας και ενδέχεται να ακολουθήσουν την ακριβώς αντίθετη, από τον Τορο διαδρομή. Ο λόγος για τους: Πάτρικ Χέλμες, Ζοσουέ, Μακότο Χασέμπε, Αλεξαντερ Μαντλουκ και Σεμπάστιαν Σχινζιελορτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου