Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Tι ετοιμάζει ο Σαββίδης..?





 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΟΚ...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "gazeta.ru" ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη 400η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη Ρωσία με μία περιουσία που υπολογίζεται στα 237 εκ. ευρώ!

Τα ρωσικά ΜΜΕ μετά από τα δημοσιεύματα για την προοπτική επένδυσης του ομογενή επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ βγάζουν επιπλέον στοιχεία που αφορούν στις επαγγελματικές δραστηριότητές του

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ ?








Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΣΟΣ ΤΖΑΓΚΑΝΕΛΗΣ , ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...

Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ 100% ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL...

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΩΝΕΣ....





Ένα e-mail καρδιάς” (13 Αυγούστου 2012)
στο φίλο μου Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ενα μήνα εκτός ο Σαμαράς...

  





Eκτός αγώνων για περίπου ένα μήνα θα μείνει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ελλάδας με τη Λετονία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ο Σαμαράς έχει υποστεί

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Giapaloni παει Βραζιλια...






Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι της Αρπαχτής,ξενερωμενος από το Σαββατοκύριακο,που από κάθε μια μέρα έσπαγε και ένα στάνταρ και μας πήγαινε κουβά.
 
Σάββατο η Τοτεναμ,είναι δυνατόν αυτός ο Βίλα Μποας να μην μπορεί να κερδίσει την Νοργουιτς,άντε αγόρι μου πάνε σε κανα χωριό της Πορτογαλίας δεν είσαι για Αγγλία.
Την κυριακή η Βόλφσμπουργκ τρώει 4 εντός από το Αννόβερο,που η παράδοση τα τελευταία δέκα χρόνια είναι 9-1-0.
 
Έρχεται και το

ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΡ... 0-1




Σε αρκετά βατό όμιλο έπεσε η εθνική μας, αφού στο δρόμο για το Μουντιάλ καλείται να αντιμετωπίσει, εκτός από τη Λετονία, τις Λιθουανία, Βοσνία, Σλοβακία και Λίχτενσταϊν. Η εμπειρία των τελευταίων χρόνων αλλά και οι πρωτιές στους προκριματικούς ομίλους, έχουν ανοίξει την όρεξη των διεθνών μας, που δείχνουν πολύ αισιόδοξοι για τη σημερινή αναμέτρηση

Νεο γηπεδο ( μακετα ) για ΑΕΚ...

Εαν η ΑΕΚ ειχε δωσει τα λεφτα που ξοδεψε για μακετες , στην χρηματοδοτηση ενος γηπεδου , 
τωρα θα ειχε γηπεδο....
Για αλλη μια φορα λοιπον υπαρχει τοποθετηση για το συγκεκριμενο θεμα , αναλυτικοτερα....
Ο Βασίλης Βιντιάδης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά "ανοιχτά"

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στις πλατες του ΠΑΟΚ...







Την δυσαρέσκεια του για την τροπή των πραγμάτων και την δίωξη των Θοδωρή Ζαγοράκη, Ηλία Βιολίδη από τον εισαγγελέα, εξέφρασε ο γνωστός νομικός, Δημήτρης Μόκκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ LIBERO 1074. Μίλησε για τα λάθη του Ζαγοράκη, για τις επιστολές που είχε στείλει για να προλάβει καταστάσεις, τονίζοντας ότι πολλοί θα έχουνπροβλήματα απέναντι στον Νόμο.

Αρχικά αναφέρθηκε στις υποθέσεις των

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης για την προεδρία της ΕΠΟ...



ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...


Οπως ανέφερε στην γραπτή του δήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, δέχθηκε πιέσεις από αρκετές Ενώσεις - μέλη της ΕΠΟ να θέσει υποψηφιότητα, κάτι που τελικά αποφάσισε.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι ο δεύτερος που θέτει υποψηφιότητα, μετά τον νυν πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Σαρρή.
Στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου δεν θα βρίσκεται το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βασίλη Γκαγκάτση:

Σίτι για Ρονάλντο..!







Να ξανακάνουν... χαρούμενο το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θέλουν οι πρωταθλητές Αγγλίας, που είναι έτοιμοι να «τινάξουν» την μπάνκα στον αέρα για χάρη του. Ήδη εξάλλου οι «μαδριλένοι» έχουν απορρίψει μία... μυθική πρόταση της Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «As», η οποία μάλιστα έφτανε τα 200 εκ. ευρώ!

Μάλιστα συμπληρώνει ότι η ομάδα του Μαντσίνι προσέφερε στον παίκτη ετησίως

Μόνο οι υπογραφές απομένουν ...




Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων του ΑΡΗ. Ο Ισπανός φορ επελέγη για να καλύψει τη μία από τις τρεις μεταγραφές που μπορούσαν να κάνουν οι «κίτρινοι» χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός και από αυτόν ο Μάκης Κατσαβάκης περιμένει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, όπου η ομάδα δυσκολεύεται.
Ο Αγκάνθο, που βρίσκεται

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ...






Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και στον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος...

Η εισαγγελία, αφού παρέλαβε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, καθώς και τα στοιχεία του ελέγχου που διενήργησαν οι ορκωτοί ελεγκτές, διαπιστώνει αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και ένα θολό τοπίο στο καθεστώς χρηματικής διευκόλυνσης που είχε δημιουργηθεί με τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη.

Aγκάνθο για ΑΡΗ...


                              ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ GOAL ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΝΑΔΑ...





Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ισπανός επιθετικός που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του


Την λύση στο επιθετικό τους πρόβλημα βλέπουν οι «κίτρινοι» στο πρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (04/09) στη Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός επιθετικός

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η αρπαχτη της ημερας...





 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ σημερα...στο Χ

 Πολυ καλη εμφανιση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με την NEWCASTLE ,ομως...

Πλατινί για Α.Ε.Κ ..








Η Μπεσίκτας, η Γκιόρ και η ΑΕΚ είναι οι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα την φετινή σεζόν λόγω οικονομικών προβλημάτων, παρότι είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους.
Ο Μισέλ Πλατινί, στο περιθώριο της κλήρωσης των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Μονακό, ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012