Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Liverpool vs Arsenal ΤΩΡΑ στην αρπαχτη..

O Giapaloni προτεινει για την αρπαχτη...

Καλησπερα αγαπητοι αναγνωστες της Αρπαχτης,χρονια πολλα να ευχηθουμε στους Θεοδωρους και Θεοδωρες.
Απο ενα ηλιολουστο Σαββατοκυριακο με τρομερα ομορφο και ανοιξιατικο καιρο,ευχομαι οι εμπνευσεις μου και η μελετη μου να μας στειλει ταμειο,αν και γεματες οι τσεπες μας απο τις προηγουμενες επιτυχιες μας που δεν θα μπω στον κοπο να τις σχολιασω γιατι ειναι γνωστο,στην ζωη οπως και στο Στοιχημα οι αποτυχιες ειναι γνωστες και μενουν παρα οι επιτυχιες.

Το καινουριο κουπονι μας εχει παρα πολλους αγωνες που προσφερουν καλες αποδοσεις ελπιζω και θα προτεινω τους παρακατω:

Για 3-3-12 Σαββατο προτεινω:
156.Γουεστ Μπρομ-Τσελσι 2
163.Ιπσουιτς-Μπριστολ Σιτι 1
245.Ντορτμουντ-Μαιντζ 1
265.Γιουβεντους-Κιεβο 1
και οι παρακατω ισοπαλιες σε δυαδες:
150.Αμβουργο-Στουγγαρδη Χ
155.Χερτα-Βρεντερ Βρεμης Χ
161.Στοουκ-Νοργουιτς Χ
225.Πανιωνιος-Ατρομητος Χ
246.Αρης-Αεκ Χ
Και για Κυριακη 4-3-12 προτεςινω:
299.Oυντινεζε-Αταλαντα 1 καλυψη το over
300.Ρομα-Λατσιο 1 καλυψη over
301.Σιενα-Τσεζενα 1 καλυψη G/G
302.Φιορεντινα-Τσεζενα 1
312.Οφη-Ολυμπιακος 2
319.Τοτεναμ-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ 2
325.Παναθηναικος-Παοκ 1
329.Ιντερ-Κατανια 1
ολα τα παραπανω σε δυαδες.
και τα παρακατω Χ:
286.Καρντιφ-Γουεστ Χαμ Χ
289.Λεβαδειακος-Κερκυρα Χ
320.Χοφενχαιμ-Κολωνια Χ
το ιδιο και αυτα σε δυαδες.
Καλη επιτυχια καλο Σαββατοκυριακο με καλα κερδη.

Ο GIO (Overakias) προτεινει για την αρπαχτη..




 232   ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΛΑΓΑ                     over

254    ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΕΒΙΑΝ                  over

256    ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΡΑΓΚΑ             over

270    ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛ.ΜΑΔΡΙΤΗΣ       over


                                                                          καλη επιτυχια...

Δειτε ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live απο την αρπαχτη

Ο Ντελ Πιέρο και... το Λος Άντζελες


Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ ενδέχεται να βαδίσει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Το συμβόλαιο του 37χρονου επιθετικού με τη Γιουβέντους λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και εκείνος έχει δηλώσει πως σκέφτεται να αγωνιστεί στο εξωτερικό πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
«Ελκύεται από την πιθανότητα να γνωρίσει την Αμερική. Είναι οπαδός των Λέικερς στο μπάσκετ και θα μπορούσε να πάει στο Λος Άντζελες για τους Γκάλαξι», τόνισε ο μάνατζέρ του.

Πηγή: sport-fm.gr

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Θέλει Μουρίνιο η Μπαρτσελόνα!



Λέτε να συμβεί και αυτό! Το σίριαλ με την ανανέωση του Γκουαρδιόλα έχει αρχίσει να κουράζει τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ρεπορτάζ ο νέος προπονητής που θέλει είναι ο Special One.
Στην Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση... σταθερότητας, αφού ακόμα δεν γνωρίζουν ποιον τεχνικό θα έχουν στον πάγκο τη νέα σεζόν μιας και ο Πεπ δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβολαιό του και ακούγεται έντονα για την Ιντερ. Οπως προκύπτει από την έντυπη έκδοση της καταλανικής εφημερίδας, El Mundo Deportivo, ο Σάντρο Ροσέλ και όλοι στη διοίκηση εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την πρωτοβουλία και να δείξουν ουσιαστικά μόνοι τους την πόρτα της εξόδου στον Γκουαρδιόλα και να συγκεντρωθούν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτός που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο προπονητής της αιώνιας αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης και άνθρωπος με τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει έρθει αναρίθμητες φορές σε ανοικτή σύγκρουση, Ζοσέ Μουρίνιο. Οπως γίνεται γνωστό από άρθρο του δημοσιογράφου, Σαλβαδόρ Σόστρες, οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θέλουν μεν τον Πορτογάλο στον πάγκο τους για την νέα περίοδο, όμως από την άλλη σκέφτονται τιην αντίδραση των Καταλανών οπαδών αλλά και την πιθανότητα ο Special One να βρει στην ευκαιρία να πει ένα ηχηρό «όχι» στην πρόταση.

«Χάλασε» του Μανωλά!


Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ έχει τελικά αρνητική κατάληξη! Οι Ουκρανοί ζήτησαν την υπογραφή του από τώρα για το καλοκαίρι, η πλευρά του παίκτη ήθελε να πάρει χρήματα και η ΑΕΚ και πλέον ο αμυντικός της Ένωσης τα... μαζεύει και γυρίζει πίσω!
Τελικά, εκεί που όλα έδειχναν ότι η... πολυσυζητημένη μετακίνηση του Μανωλά οδεύει προς θετικό τέλος, αφού οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρονταν το βράδυ της Πέμπτης να τα έχουν βρει σε όλα, υπήρξε μία ακόμα ανατροπή! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντνιέπρ προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι, προτείνοντάς του να υπογράψει σχετικό προσύμφωνο, έτσι ώστε να μην δώσει χρήματα στην ΑΕΚ!
Η πλευρά του παίκτη δεν περίμενε τέτοια πρόταση και αρνήθηκε, αφού επιθυμούσε να πάρει χρήματα η Ένωση. Ο Ανδρέας Δημτρέλος άλλωστε, είχε δηλώσει ότι το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας από τη μεταγραφή θα αποτελέσει «ανάσα». Οι Ουκρανοί δεν έκαναν πίσω και έτσι επήλθε οριστική... ρήξη στις διαπραγματεύσεις, με τον Μανωλά να έχει πάρει πλέον το δρόμο της επιστροφής.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μπορεί η Ισπανία να κερδίσει ξανά το EURO ?


Ο νόμος των πιθανοτήτων το αποκλείει, καθώς καμία χώρα δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε δύο συνεχόμενα Euro, ούτε θα μπορέσει η Ισπανία να κατακτήσει το τρίτο κατά σειρά τουρνουά...


Το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε άλλο παρά ισχυρή επίδραση έχει στις στοιχηματικές επιλογές του επόμενου μεγάλου τουρνουά, του Euro 2012.
Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, πρώτο φαβορί στις ευρωπαϊκές ομάδες ήταν η Ισπανία, έπειτα η Αγγλία, η Ολλανδία και η Γερμανία, ενώ μετά ακολουθούσαν η Ιταλία, η Γαλλία και η Πορτογαλία.
Μετά από περίπου δύο μήνες και λίγο πριν την έναρξη των προκριματικών του Euro 2012, η σειρά κατά ένα περίεργο τρόπο παραμένει η ίδια. Η Ισπανία, τελευταία Πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Νότιο Αφρική, είναι επικεφαλής, σε απόδοση 5.00, στην αγορά Νικητής 2012, στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Εμεις σαν αρπαχτη , ξεκιναμε  απο σημερα την μαχη με την στατιστικη ...

Ενα τριμηνακι πιστευουμε ειναι καλο για διαλογισμο...

Πωλείται το «Καμπ Νόου»



Το ενδεχόμενο να πουλήσουν το «Καμπ Νόου» αλλά και όλα τα γήπεδα γύρω από την ιστορική έδρα εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα με πλάνο ένα νέο σύγχρονο γήπεδo.
Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «The economist», για να πάρει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα εξετάσει το ζήτημα στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Στόχος αυτής της ιστορικής αλλαγής -αν γίνει πραγματικότητα- είναι να ακολουθηθεί ο δρόμος που χάραξαν άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, αφού οι Μπλαουγκράνα επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου τους, κάτι που δεν μπορεί να γίνει τώρα.

Αύριο λήγει η προθεσμία για Euro..



H διαδικασία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα

Κάλεσμα σε όσους φιλάθλους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την τελική φάση του Euro 2012 απηύθυνε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, καθώς αύριο Παρασκευή (02/03) εκπνέει η σχετική προθεσμία για παραγγελίες μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η διαδικασία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα.
Η ζήτηση των εισιτηρίων τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετά έντονη και γι’ αυτό όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, έστω και την ύστατη στιγμή, να κλείσουν θέση στην γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καλό θα είναι να βιαστούν, καθώς θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω του www.epo.gr για λίγες ακόμα ώρες.

Πηγή: sport-fm.gr

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αρνητικο το Δ.Σ στην πωληση Μανωλα !

Η μεταγραφή του νεαρού άσου πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ., και αυτό είναι κάθετα αντίθετο. Όπως όλα δείχνουν η άποψη που θα υπερισχύσει θα είναι αυτή της παραμονής του κεντρικού αμυντικού στην Ένωση καθώς η ομάδα θα μείνει χωρίς παίχτη στην θέση αυτή.
Ο κίνδυνος της αγωνιστικής κατάρρευσης θα είναι πιο κοντά από ποτέ για αυτό τα μέλη των Supporters, αλλά και ο εκπρόσψπος της Ερασιτεχνικής αναμένεται να απαντήσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στην πρόταση των Ουκρανών.
Η μη συμμετοχή στα πλέι οφ θα είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο και αυτό όσοι μετέχουν στο Δ.Σ. θα θελήσουν να αποτρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

EURO DE-CODE...


Ολο το team της Αρπαχτης , το καλοκαιρι αυτο ετοιμαζεται  για μεγαλα κολπα στους αγωνες EURO 2012 ! 
Απεσταλμενοι μας θα βρισκονται σε ολες τις πιθανες παραλιες οι οποιες βεβαιως θα πρεπει να ειναι καταλληλες για μελετη... Με σαγιοναρα ,φραπε , κουπονι και λιγη τυχη θα αποκωδικοποιησουμε
το φετινο EURO ..

Παμε λοιπον να παιξουμε σε μια διοργανωση που εαν την προσεξεις δεν θα χασεις..

Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»!


Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, ο προπονητής της Βολφσμπουργκ  έχει στο στόχαστρό του τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη εξετάζουν σοβαρά στην Βολφσμπουργκ!  Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, ο προπονητής τηςε ομάδας της Μπουντεσλίγκα Φελιξ Μαγκατ! έχει βάλει στο στόχαστρο του τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού

Το ρεπορτάζ μιλά συνολικά για εννέα συνολικά κινήσεις στις οποίες φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά και το όνομα του αρχηγού του Θρύλου!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 26χρονος αρχηγός του Θρύλου αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Φελιξ Μαγκατ  για το δεξί άκρο της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι Γερμανοί κοστολογούν τον παίκτη με το αστρονομικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Μ'αυτά τα λεφτά ο παίκτης γίνεται... λύκος».

Ωστόσο εμπλέκουν στο θέμα και διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας και ενδέχεται να ακολουθήσουν την ακριβώς αντίθετη, από τον Τορο διαδρομή. Ο λόγος για τους: Πάτρικ Χέλμες, Ζοσουέ, Μακότο Χασέμπε, Αλεξαντερ Μαντλουκ και Σεμπάστιαν Σχινζιελορτζ.

Πάει Ουκρανία ο Μανωλάς...

Στην Ουκρανία και την Ντνιέπρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς. Το ραντεβού του Στέλιου Μανωλά που είναι μάνατζέρ του στην ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και ετοιμάζει βαλίτσες ο παίκτης!


Κι ενώ νέα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο θείος του Στέλιος Μανωλάς ο οποίος παράλληλα είναι και εκπρόσωπός του πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ για να συζητήσει το μέλλον του νεαρού αμυντικού.

Μάλιστα, ο Στέλιος Μανωλάς μετέβη στα γραφεία έχοντας στα χέρια του πρόταση από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την Ντνιέπρ στην οποία προπονητής είναι ο Χουάντε Ράμος για την άμεση μετακίνηση του 20χρονου στόπερ. Ο Κώστας Μανωλάς δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση, κάτι που δείχνει ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει.


Η Ντνιέπρ τον θέλει άμεσα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία, γι αυτό και μιλάμε για μεταγραφή και πάνω σε αυτό γίνονται οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμων πλευρών.  Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Μανωλάς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιό του με την Ένωση και θα μπορεί να διαλέξει μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
Το ραντεβού ολοκληρώθηκε περίπου στις 15:30 και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Ουκρανία. Η πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ είναι 600 χιλιάδες ευρώ αλλά τα καθαρά χρήματα που θα μείνουν στα ταμεία της είναι 300 χιλιάδες αφού ο Θρασύβουλος παίρνει το 30% ενώ η Ένωση πλήρωσε και τους μάνατζερ..

Έψαξε για σπίτι στο Λονδίνο ο Μουρίνιο

Στον προσκήνιο επανέρχεται η φημολογούμενη αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Άπαντες στην ισπανική ομάδα εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα, όμως εκείνος χθες ταξίδεψε για το Λονδίνο και έψαχνε για σπίτι μαζί με τη σύζυγό του.
Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο «Special One» σκοπεύει να φύγει από τους Μαδριλένους στο τέλος της σεζόν και όλο αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Αντίθετα για εκείνον το κάνουν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της «βασίλισσας».
Ο Μουρίνιο πήγε με την Ματίλντε – όπως είναι το όνομα της γυναίκας του – στο Λονδίνο και ξόδεψαν αρκετές ώρες για να βρουν το ιδανικό σπίτι. Στις πέντε πήγαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου και επέστρεψαν στη Μαδρίτη, έχοντας ένα βρει ένα σπίτι που θα το κλείσουν την επόμενη εβδομάδα.
Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ είναι οι πιθανοί προορισμοί του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της πρώτης τον Σεπτέμβριο του 2007.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Live τον αγωνα της Εθνικης Ελλαδος απεναντι στο Βελγιο..

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτα το Euro, μετά o προπονητής...


Λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης, η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έφτασε στην Κρήτη εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με το Βέλγιο. «Αυτό που προέχει είναι να ‘μαστε καλά για το Euro», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ερωτηθείς για τον Φερνάντο Σάντος.
Οι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν έκαναν δηλώσεις και έτσι οι εκπρόσωποι του Τύπου αρκέστηκαν στα λεγόμενα του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Αλέξανδρου Τζόρβα. «Πριν πάμε στο Euro αποφασίσαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο και την Κρήτη ένα παιχνίδι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενώ όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία της ομοσπονδίας με τον Σάντος, σχολίασε:
«Στον κ. Σάντος έχουμε καταθέσει μια πρόταση, αυτό που προέχει όμως είναι να είμαστε καλά για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
Από την δική του πλευρά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, δήλωσε: «Χαίρουμε που ήρθα ξανά στην Κρήτη. Έχω έντονες και όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ με τον ΑΟΑΝ και τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ μάλιστα ήταν ένας πολύτιμος σταθμός ο οποίος με βοήθησε στην καριέρα μου.Ελπίζω να βοηθήσει αύριο ο καιρός και να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, όπως κάνει πάντα».

Ολυμπιακος οπως λεμε BARCELONA...


Σύμφωνα με την  εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες σκέφτονται την δημιουργία του Ολυμπιακού Β’, μιας ομάδας η οποία βρίσκεται υπό τις οδηγίες ενός ικανού τεχνικού τιμ, ώστε να παίρνουν χρόνο παίκτες από τις Ακαδημίες, αλλά και ξένοι ποδοσφαιριστές, ενώ θα παρακολουθείται στενά η βελτίωση τους.
Έτσι, θα υπάρχει η ευχέρεια απόκτησης μη κοινοτικών παικτών μέχρι 22 ετών, οι οποίοι θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, ενώ θα μπορούν να αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ζαραδούκας, Βάντερσον και Λεάντρο.
Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ο Ολυμπιακός Β’ δεν θα μπορεί να προβιβαστεί πάνω από την Football League, αφού στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, επομένως θα πρέπει οι ποδοσφαιρικές αρχές να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα.
Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να αγοραστεί ένας υπάρχον ερασιτεχνικός σύλλογος, ώστε να δουλέψει στα πρότυπα του Ολυμπιακού Β’, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προβιβαστεί πάνω από την Football League.
Να σημειώσουμε πως με αυτό τον τρόπο λειτουργούν και οι περισσότερες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ, ωστόσο στην χώρα μας δεν υπάρχει ακόμη πρόβλεψη για κάτι τέτοιο.

Δειτε Βοσνια- Βραζιλια Live

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τζαμπας ζει προτεινει...

Κρασακι και στοιχημα πανε μαζι..

Για τιμη ανα φιαλη 750 ml απο 1.75 εως 2.50 ευρω...

Δοκιμαστε  ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

και για τους ποιο τολμηρους ΑΣΥΡΤΙΚΟ ...

Και τα 2 ειναι γνωστης αλυσιδας σουπερ μαρκετ , και η τιμη τους ειναι τραγικα χαμηλη....


Απολογισμος κυριακης...

Η μερα στραβωσε απο την αρχη , ενω πετυχαμε τα θεωρητικος ποιο δυσκολα σημεια , της ΑΕΚ Χ, την στιγμη που παντου παιζοταν 1 , προβλεψαμε οτι ενα ακομα φαβορι , η Καλιαρι ΔΕΝ θα κερδισει,
και θα αφησει την Λετσε να παραμεινει στην κατηγορια, παρολαυτα το φοβηθηκαμε το καρφι 2 , και
προτιμησαμε το Χ. Ο Ασσος της Γαλατα ηρθε ευκολα η δυσκολα... και στα παρακατω δεν τα καταφεραμε...

1ο μας χαμενο κουπονι απο την μερα που ανοιξε το blog...

Πηραμε λοιπον και εμεις την γευση του κουβα και συνεχιζουμε....

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δειτε τον αγωνα NAPOLI-INTER Live

ΔΕΙΤΕ Live το Atletico v Barcelona

GOAL Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ !


                                             GOAL ΚΑΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

Goal η ΓΑΛΑΤΑ !


                           Το δευτερο παιχνιδι στο κουπονι μας, ξεκινησε με γκολ απο τα αποδυτηρια...
                           Ο ασσος μας στο ντερμπυ πρεπει να βγει...

Η Καλιαρι παλι εκανε το θαυμα της...

Οπως προβλεψαμε η Καλιαρι αρχισε να δινει παιχνιδια , και εσπασε εναν δυνατο ασσο....

Παρολο που η εκτιμηση μας ηταν για μια ακομη φορα σωστη και κοντραραμε το φαβορι, το σημειο Χ που επιλεξαμε

μεταξυ Χ η 2 , ηταν λαθος...

Ετσι η πενταδα μας δεν ξεκινησε ιδανικα...  περιμενουμε καλυτερη και ποιο τυχερη συνεχεια..

Δειτε Live το ΑΕΚ-ΟΦΗ

NA ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ 4  ΒΑΘΜΟΥΣ C ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ....