Λέτε να συμβεί και αυτό! Το σίριαλ με την ανανέωση του Γκουαρδιόλα έχει αρχίσει να κουράζει τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ρεπορτάζ ο νέος προπονητής που θέλει είναι ο Special One.
Στην Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση... σταθερότητας, αφού ακόμα δεν γνωρίζουν ποιον τεχνικό θα έχουν στον πάγκο τη νέα σεζόν μιας και ο Πεπ δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβολαιό του και ακούγεται έντονα για την Ιντερ. Οπως προκύπτει από την έντυπη έκδοση της καταλανικής εφημερίδας, El Mundo Deportivo, ο Σάντρο Ροσέλ και όλοι στη διοίκηση εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την πρωτοβουλία και να δείξουν ουσιαστικά μόνοι τους την πόρτα της εξόδου στον Γκουαρδιόλα και να συγκεντρωθούν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτός που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο προπονητής της αιώνιας αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης και άνθρωπος με τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει έρθει αναρίθμητες φορές σε ανοικτή σύγκρουση, Ζοσέ Μουρίνιο. Οπως γίνεται γνωστό από άρθρο του δημοσιογράφου, Σαλβαδόρ Σόστρες, οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θέλουν μεν τον Πορτογάλο στον πάγκο τους για την νέα περίοδο, όμως από την άλλη σκέφτονται τιην αντίδραση των Καταλανών οπαδών αλλά και την πιθανότητα ο Special One να βρει στην ευκαιρία να πει ένα ηχηρό «όχι» στην πρόταση.