Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Φιλοσοφίες και άλλα.. by Giapaloni..




Γεια σας αγαπητοι φιλοι της Αρπαχτης,εδω και παλι κοντας σας. Πριν πω οτιδηποτε για τις προβλεψεις μας θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω ενα τεραστιο ευχαριστω στην προταση που μου εγινε

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πρόβλεψη για το Ιαπωνία - Ελλάδα by Giapaloni


Γεια σας και παλι αγαπητοι μου φιλοι της Αρπαχτης,παλι εδω κοντα σας με την γιορτη του Ποδοσφαιρου και με τις πετυχημενες και μη προβλεψεις μας,δοξα το Θεο μεχρι τωρα καλυτερα δεν γινοταν να παμε.... 
Στο προηγουμενο αρθρο μου αναφερθηκα στην Αμερικη και δικαιολογησα οτι αυτη η Ομαδα θα προχωρησει επειδη εχει τις προυποθεσεις,εχει τις βασεις,αλλα πανω απ΄ολα ειπα οτι ειναι ομαδα. Ομαδα ειναι να δινουν ολοι παικτες το 100% των ευατων τους μεσα στο γηπεδο,ομαδα ειναι να θυσιαζεται ο ενας για τον αλλον και να ξερει ο καθε παικτης οτι θα κανει το ιδιο του και ο συμπαικτης του γι αυτον, ομαδα ειναι να βλεπει στα ματια ολη η ομαδα τον αρχηγο και να περιμενει οδηγιες απο αυτον. 
Η Εθνικη μας δεν τα εχει αυτα,πασχει απο ομαδικοτητα,πασχει απο ατομα που θα παρουν πανω την ομαδα τους, πασχει απο εναν ηγετη μεσα στο γηπεδο,αν και πιστευω θα ειναι κατα πολυ βελτιωμενη μεσα στο γηπεδο σε σχεση με τον αγωνα με την Κολομβια γιατι θα αναγκαστει να παιξει λιγο πιο ανοιχτα διοτι πρεπει να χτυπησει το παιχνιδι,πιστευω ο Σαντος θα ξεκινησει με την ιδια αμυντοκογενη τακτικη και θα αλλαξει πολυ γρηγορα τα πλανα του μεσα στο γηπεδο για να αιφνιδιαστουν οι Ιαπωνες,αλλα θα ειναι μια τακτικη που ειδη θα την περιμενουν οι Ιαπωνες γιατι θα εχουν διαβασει το αρθρο της Αρπαχτης(Sorry Mr SANTOS). 
Προβλεπω οτι η ΕΘνικη μας διψαει για ενα καλο αποτελεσμα,διψαει για ενα γκολ,διψαει για μια καλη εμφανιση, το ιδιο ομως εγινε και το 1994 και επειδη εχω προαναφερει οτι η ιστορια επαναλαμβανεται προβλεπω να μην μπορουμε να πιασουμε αυτον τον γρηγορο ρυθμο της Ιαπωνιας,ειναι καλυτεροι οι Ιαπωνες απο μας στο κεντρο και στην Επιθεση,στην αμυνα υστερουν και εκει ειναι που πρεπει να χτυπησει η Εθνικη μας. Με καμια στημενη φαση γιατι απο επιθεση ειμαστε τρεις λαλουν και δυο χορευουν,με Μητρογλου και Φετφατζιδη πιστευω δεν πας πουθενα,ο ενας Ντεφορμε και τραυματιας ο αλλος στο εικοσαλεπτο ειναι για αλλαγη δεν βλεπω και πολλα. 
Ειμαι 100% σιγουρος οτι η Ιαπωνια θα σκοραρει,η Ιαπωνια δεν κατεβηκε για να μην περασει απο τον ομιλο,δεν θα ειναι καθολου ικανοποιημενοι παικτες και επιτελειο αν ο αγωνας ερθει ισοπαλος,οποτε φορτσαρουν για νικη. Εχουμε κανει φιλικο με Ιαπωνια και αν θυμαμαι καλα ειχαμε χασει 3-1 η 4-1,επισης εχουν την ιδια φιλοσοφια με την Νοτιο Κορεα που αντιμετωπισαμε το 2010 στο Μουντιαλ και χασαμε,δηλαδη γρηγορο ποδοσφαιρο,γρηγορες πασες, κινησεις παικτων,ελαχιστη σκεψη μεσα στο γηπεδο το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να τρεχουν,το εχουν πολυ σε αυτο το θεμα ωστε να μην μπορει η αλλη ομαδα να ακολουθησει το δικο τους ρυθμο. 
Δυσκολο παιχνιδι,ολα τα παιχνιδια ειναι δυσκολα στο Μουντιαλ απ οτι καταλαβατε με τα αποτελεσματα που βγαινουν, αλλα εχω καταληξει λογω προιστοριας και επειδη θεωρω οτι Ιαπωνεζοι ειναι καλυτεροι απο την σημερινη Εθνικη να προβλεψω το εξης: Ιαπωνια-Ελλας 1 Βεβαια πριν τον αγωνα Κολομβια-Ελλας ειχα πει πως η Ελλαδα δεν εχει καμια τυχη και ειμαι 100% σιγουρος για την ηττα της,τωρα να πω την αληθεια δεν ειμαι 100% αλλα πιστευω οτι η ζυγαρια γερνει προς Ιαπωνια. 

Καλη επιτυχια φιλοι μου.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Lets Go Yankees !





Γειας σαςςςςςςςςςς φιλοι της Αρπαχτης ,γεια σας αδελφια,σημερα ρε παιδια ξυπνησα με μια ψυχικη ευφορια αφου προηγουμενως ειχα παει να πληρωσω την εφορια λεγωντας μεσα μου να ειναι καλα η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας και φυσικα οι καλυτερες Σοκολατες στον κοσμο,οι ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ