Περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για τον Πρίγκιπα Αλ Σουντάιρι και την σχέση του με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Δημοσίευμα αναφέρεται στην επίσκεψη του Σουντάιρι στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και την αγάπη της συζύγου του για την ιδιαίτερη πατρίδα του Ντέμη.
"Ιδιαίτερες σχέσεις με τον Έβρο έχει ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας, που μέσο του Ντέμη Νικολαίδη βοηθάει την ΑΕΚ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τους κιτρινόμαυρους. Όταν λέμε ιδιαίτερες σχέσεις, εννοούμε τόσο ζεστές, σε σημείο να ψάχνει ακόμη και για παραθεριστική κατοικία στην περιοχή. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του www.faros24.gr, ο Τούρκι Αμπντουλαχμάν Αλ Σουνταιρί έχει επισκεφθεί την περιοχή της Αλεξανδρούπολης πολλές φορές, με πιο πρόσφατη, πριν από δύο μήνες.

Μάλιστα η σύζυγός του την τελευταία φορά, πήγε σε κυνήγι και εντυπωσιάστηκε. Το 2011 ο Πρίγκηπας ξαναβρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και επισκέφθηκε περισσότερα από 15-20 κτήματα παραθαλάσσια, για να αγοράσει κάποιο, έτσι ώστε να αποκτήσει παραθεριστική κατοικία. Επισκέφθηκε και την Σαμοθράκη όπου και ξεναγήθηκε σε όλο το νησί δύο φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας έχει φιλικές σχέσεις με δύο άτομα στην περιοχή μας και μάλιστα πολύ γνωστά. Μέσο αυτών γνώρισε και τον Ντέμη Νικολαίδη και συναντήθηκαν στο χωριό του στα Πεύκα. Γνωρίζει πολύ καλά και τους γονείς του Ντέμη και δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα συναντιέται μαζί του. Διαθέτει σπίτι και στην Γλυφάδα και οι συναντήσεις είναι συνεχείς. Ο Τούρκι είναι εντυπωσιασμένος από τον Έβρο. Όσες φορές ήρθε στον τόπο μας ξεναγήθηκε σε κάθε σημείο, είδε το τοπίο, άρχισε να νοιώθει την φιλoξενία των ντόπιων, που κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητά του, αφού παραμένει απλός.

Επιχειρηματικά, το μόνο που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο και ικανότατο επιχειρηματία, πλαισιωμένος από τεχνοκράτες μεγάλου επιπέδου...Στην τελευταία του επίσκεψη στον Έβρο είχε και συνάντηση με φορέα όπου και του παρουσιάσθηκε επιχειρηματικό πρότζεκτ στην περιοχή", αναφέρει το δημοσίευμα.