Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Mπόλονι: "Αδύνατο να ξανάρθει 0-0"


Ο προπονητης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι πλέον και οι δύο ομάδες κοιτούν μόνο τη νίκη και ζήτησε αυτοσυγκέντρωση, τακτική και προσήλωση.
Ο Στέλιος Μαλεζάς στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το παιχνίδι του ανάλογο με αυτό που έκανε μετά το πρώτο 20λεπτο στο Ούντινε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Λάσλο Μπόλονι: "Πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο από ότι το πρώτο, γιατί και οι δύο ομάδες πλέον έχουν την ίδια ιδέα που είναι η νίκη. Αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε εμείς τόσες μεγάλες ευθύνες όσες πριν (σ.σ. εννοεί στην αρχή της διοργάνωσης), αισθάνομαι την ομάδα μου ήρεμη και αισθάνομαι επίσης ότι στην φυσική κατάσταση είμαστε λίγο καλύτερα.

 Και αυτά θα είναι μια καλή επιρροή για το τεχνικό κομμάτι Αυτή την στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσω. Αλλά κατά την γνώμη το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει χαρά και αυτοσυγκέντρωση, στοιχεία τα οποία τα βλέπω. Θα προσπαθήσουμε για τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο.
Εχει σημασία που τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και της Ουντινέζε τελείωσαν 0-0, για αυτό είπα είναι αδύνατο να έρθει πάλι 0-0. Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πως θα σκοράρουμε και το πως δεν θα δεχτούμε γκολ, η ισορροπία είναι η ίδια".
Για την άποψη του Στέλιου Μαλεζά ότι η Ουντινέζε είναι η καλύτερη τεχνικά ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: Πιστεύω ότι ο Μαλεζάς θα γίνει πολύ καλός προπονητής στο μέλλον. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, σέβομαι την Ουντινέζε. Εχει δύναμη, γρήγορους παίκτες. Πρέπει να είμαστε παρόντες στο αυριανό ραντεβού. Δεν μπορώ να μιλήσω για το αποτέλεσμα πιστεύω σε κάτι καλό".
Για τα στοιχεία που θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του είπε: "Η συτοσυγκέντρωση, η τακτική και η προσήλωσή μας ήταν καλά στο παιχνίδι του Ούντινε, πρέπει να πιστέψουμε λίγο πιο πολύ στην δυναμή μας και πρέπει να είμαστε πιο καλοί στην φυσική κατάσταση. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε".
Για την φυσική κατάσταση της ομάδας σχολίασε: "Αυτό χτίζεται βήμα βήμα δεν μπορείς να το φτιάξεις από την μια μέρα στην άλλη. Διατηρούμε το πρόγραμμα μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι για το πως προχωράει αλλά και άλλες πρέπει να αναρωτηθούμε για του τραυματισμούς. Και αυτό που νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος είναι πρέπει να αλλάξουμε σιγά σιγά την κουλτούρα της δουλειάς μας".
Κατέληξε τονίζοντας: "Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις επιτυχίες. Και σαν παίκτης είχα φτάσει μακριά στην Ευρώπη. Δεν θέλω να βλέπω ένα συγκεκριμένο στόχο, θέλω να κάνω ότι καλύτερο αύριο για την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο".
Στέλιος Μαλεζάς: "Δεν θέλουμε να δούμε αυτό το παιχνίδι διαφορετικά από τα άλλα, είτε της Ευρώπης, είτε του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε", είπε αρχικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε αναφερόμενος στην Ουντινέζε: "Είναι μια ομάδα που τακτικά είναι η καλύτερη που έχω αντιμετωπίσει. Παίζει με τέτοιο τρόπο που στο πρώτο ματς μας μπέρδεψε στην αρχή. Θεωρώ ότι θα πρέπει να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, δεν χρειάζεται να μπούμε μέσα, να έχουμε στο μυαλό μας το 0-0 να ανοιχτούμε. Πρέπει να μπούμε ταπεινά, να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που κάναμε μετά το πρώτο 20λεπτο στο Ούντινε, γιατί αλλιώς θα έρθουν μεγαλύτερα προβλήματα από ότι στην Ιταλία".
Για το αν τίθεται ζήτημα άγχους δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι άγχος κάνει καλό. Πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από αυτό. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο και τους παίκτες αν περάσουμε. Το άγχος κάνει κακό. Αν σκεφτόμαστε όπως ο κόσμος είναι το μεγαλύτερο λάθος, θα ανοιχτούμε και αυτοί είναι πολύ καλοί στην κόντρα και θα έχουμε προβλήματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας".
Τέλος είπε: "Δεν είμαι καλός στα προγνωστικά και για αυτό θα πω ότι η Ουντινέζε έχει το προβάδισμα. Είναι πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη που έχω αντιμετωπίσει τακτικά και θα ήθελα να τους δώσω ένα μικρό προβάδισμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου