Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ έχει τελικά αρνητική κατάληξη! Οι Ουκρανοί ζήτησαν την υπογραφή του από τώρα για το καλοκαίρι, η πλευρά του παίκτη ήθελε να πάρει χρήματα και η ΑΕΚ και πλέον ο αμυντικός της Ένωσης τα... μαζεύει και γυρίζει πίσω!
Τελικά, εκεί που όλα έδειχναν ότι η... πολυσυζητημένη μετακίνηση του Μανωλά οδεύει προς θετικό τέλος, αφού οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρονταν το βράδυ της Πέμπτης να τα έχουν βρει σε όλα, υπήρξε μία ακόμα ανατροπή! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντνιέπρ προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι, προτείνοντάς του να υπογράψει σχετικό προσύμφωνο, έτσι ώστε να μην δώσει χρήματα στην ΑΕΚ!
Η πλευρά του παίκτη δεν περίμενε τέτοια πρόταση και αρνήθηκε, αφού επιθυμούσε να πάρει χρήματα η Ένωση. Ο Ανδρέας Δημτρέλος άλλωστε, είχε δηλώσει ότι το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας από τη μεταγραφή θα αποτελέσει «ανάσα». Οι Ουκρανοί δεν έκαναν πίσω και έτσι επήλθε οριστική... ρήξη στις διαπραγματεύσεις, με τον Μανωλά να έχει πάρει πλέον το δρόμο της επιστροφής.