Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σίτι για Ρονάλντο..!







Να ξανακάνουν... χαρούμενο το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θέλουν οι πρωταθλητές Αγγλίας, που είναι έτοιμοι να «τινάξουν» την μπάνκα στον αέρα για χάρη του. Ήδη εξάλλου οι «μαδριλένοι» έχουν απορρίψει μία... μυθική πρόταση της Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «As», η οποία μάλιστα έφτανε τα 200 εκ. ευρώ!

Μάλιστα συμπληρώνει ότι η ομάδα του Μαντσίνι προσέφερε στον παίκτη ετησίως
20 εκ. ευρώ, ποσό που εφόσον γινόταν το μεγάλο deal, θα τον καθιστούσε τον πιο αδρά αμοιβόμενο ποδοσφαιριστή του κόσμου, κάτι που μοιάζει να είναι και το... μαράζι του. Ο Ρονάλντο πάντως δείχνει να έχει γίνει η «εμμονή» του σεΐχη Μανσούρ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις που φέρνουν τον διεθνή άσο προς της εξόδου από την «βασίλισσα», οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι θα επανέλθει με νέα πρόταση.

Εφόσον μάλιστα το θέμα CR7 εξακολουθεί να «σέρνεται» μέχρι την νέα μεταγραφική περίοδο, τον Γενάρη, το νέο «όχι» θα είναι μία... δύσκολη απάντηση για τον Πέρεθ αν το ποσό που προσφερθεί από τους «πολίτες» φτάνει στο ίδιο ύψους με την προσφορά που φέρονται να κατέθεσαν το καλοκαίρι.

Παράλληλα ο Άραβας μεγιστάνας της Σίτι φαίνεται ότι δεν μένει εκεί, καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, επίσης διακαής του πόθος είναι και ο τεχνικός της Ρεάλ και συμπατριώτης του Ρονάλντο, Ζοσέ Μουρίνιο, ντουμπλάροντας το... αλισβερίσι από τους «μερένχες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου