Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΕΛ ΑΛΛΑ....



Από το βράδυ της Δευτέρας (05/03) είναι στην Κύπρο το συνεργείο το Canal+ που θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα στη Γαλλία, ενώ έφτασαν συνεργεία από το TF1 και το Olympique Lyonnais TV. Σχολιαστής – αναλυτής για το Canal+ θα είναι ο Έλι Μποπ, πρώην τερματοφύλακας αλλά και προπονητής σε Μπορντό, Τουλούζ, Σεντ Ετιέν και Ναντ.
Μεγάλα νούμερα
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι Βραζιλία καθώς σχεδόν οι μισοί παίκτες που θα είναι στο τερέν κατάγονται από τη χώρα του καφέ.
Έχουν διαπιστευτεί 204 δημοσιογράφοι, ένα από τα μεγαλύτερα νούμερα που λειτουργούν του Τύπου που έχει δουλέψει στο ΓΣΠ αν και οι Κύπριοι είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με άλλες φορές – στους Ομίλους κάθε εφημερίδα δικαιούταν τρεις διαπιστεύσεις, τώρα μόλις μια. Στην Κύπρο είναι και δημοσιογράφοι της ομογένειας από Αγγλία και Γερμανία.
Λίγες θέσεις
Την Τρίτη (06/03) το συνεδριακό του ΓΣΠ αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους λειτουργούς του Τύπου καθώς ούτε οι θέσεις εργασίας ήταν επαρκείς, ούτε η υποδομή για τα τηλεοπτικά συνεργεία. Απολύτως λογικό καθώς ποιος περίμενε ότι θα γινόταν στη Λευκωσίας ματς της φάσης των «16». Το μεγάλο στοίχημα είναι αν το βράδυ θα… αντέξουν οι γραμμές του ίντερνετ.
Πλήρης αποκατάσταση
Πάντως οι γυάλινες πόρτες και η τζαμαρία έχουν αποκατασταθεί, το ίδιο και κάποια σπασμένα καθίσματα, τίποτα δεν θυμίζει τον… τυφώνα που πέρασε από το γήπεδο την Κυριακή (04/03).
Ένα μεγάλο πάρτι
Το γήπεδο έχει στολιστεί με περισσότερα εμβλήματα του ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά – καλύφθηκε και το ρολόι στην ανατολική - αλλά και επιγραφές «Ο δρόμος προς το Μόναχο» όπου θα γίνει ο τελικός της 19ης Μαΐου. Έξω έχει στηθεί περίπτερο με αναμνηστικά και banner χορηγών ενώ στις 19:30 ανοίγει το Champions Club, η δεξίωση που παραχωρείται σε 300-350 εκλεκτούς καλεσμένους στον χώρο των VIP.
Ρεκόρ εισιτηρίων
Η ζήτηση για εισιτήρια του αγώνα είναι μεγάλη. Εκατοντάδες κόσμου εκλιπαρούν μάταια για ένα εισιτήριο αφού το παιχνίδι είναι από μέρες sold out. Θα γίνει νέο ρεκόρ εισιτηρίων, μετά το 23.043 που σημειώθηκε πριν μια δεκαετία όταν στο γήπεδο είχε πιο πολλά καθίσματα.

Ολα αυτα καλα...
ΤΟ 2πλο που βλεπει η αρπαχτη ομως  ??

ΛΥΩΝ λοιπον για σημερα 2πλαρα , και για τους τολμηρους Χ ημιχρονο 2 τελικο...

Μακαρι να παμε κουβα και οι κυπριοι στους 8...

Απλα πιστευουμε οτι η λυων ειναι η σταθεροτερη ομαδα της  τελευταιας 10 ετιας...
και θα καθαρισει το ματς λογο εμπειριας... και μονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου