Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τα ιταλικά ντέρμπι κορυφής κλέβουν την παράσταση το σαββατοκύριακο..



Την ευκαιρία να βρεθεί για τουλάχιστον δύο ημέρες στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έχει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία το Σάββατο (24/3, 19.30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επικίνδυνη Στόουκ Σίτι. Η γηπεδoύχος έχει κόψει βαθμούς απ’ όλες τις ομάδες κορυφής (1-1 με τη Γιουνάιτεντ, 0-0 με την Τσέλσι, 2-1 την Τότεναμ και 1-0 τη Λίβερπουλ) και απειλεί την ομάδα του κ. Ρομπέρτο Μαντίνι.
Για την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει έναν βαθμό περισσότερο από τη συμπολίτισσά της, θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (26/3) με τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ».
Στην Ιταλία την αυλαία της 29ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο ανοίγει το σαββατιάτικο (19.00) ντέρμπι της πρωτοπόρου
Μίλαν με τη Ρόμα στο «Σαν Σίρο» και την κλείνει το κυριακάτικο (21.45) ντέρμπι της δεύτερης στη βαθμολογία και αήττητης στο πρωτάθλημα Γιουβέντους με την Ιντερ στο Τορίνο. Στη μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λάτσιο φιλοξενεί την Κάλιαρι και η Νάπολι την Κατάνια.
Η κούρσα για δύο του ισπανικού πρωταθλήματος απέκτησε νέο ενδιαφέρον έπειτα από τις απανωτές ισοπαλίες της Ρεάλ Μαδρίτης με Μάλαγα και Βιγιαρεάλ, αποτελέσματα που επέτρεψαν στη Μπαρτσελόνα να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Η πρωτοπόρος Βασίλισσα φιλοξενεί το Σάββατο (21.00) τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ δύο ώρες νωρίτερα οι Μπλαουγκράνα αγωνίζονται στη Μαγιόρκα απέναντι στην τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου