Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η συνάντηση των πέντε ...

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραστεί στη «συνάντηση των πέντε» παρουσιάζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ύστερα από το κάλεσμα του Γιάννη Βούρου στους πέντε ισχυρότερους επιχειρηματίες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση της ΑΕΚ.
Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο «τίγρης» δέχεται να δώσει το παρών, αρκεί να παραβρεθούν οι κ.κ. Παππάς, Νοτιάς, Γκούμας και Χατζηιωάννου στο συγκεκριμένο ραντεβού. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί πως αν δεν έρθει κάποιος από τους προαναφερόμενους, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποια συνάντηση.
Τα μηνύματα, πάντως, που προέκυψαν χθες από το περιβάλλον των κ.κ. Νοτιά και Παππά (σε πρώτη φάση) ήταν θετικά.
Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έχει ενημερώσει πως θα επικοινωνήσει σήμερα το απόγευμα (στις 18:00) ή το αργότερο αύριο με τον Ανδρέα Δημητρέλο, αφού δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να έρθει στην Ελλάδα.
Πλέον το μέλλον της ΑΕΚ βρίσκεται στην κρίση των πέντε επιχειρηματιών. Έστω και ένας να απαντήσει αρνητικά, τότε δεν πραγματοποιηθεί ποτέ αυτή η «συνάντηση των πέντε»
Αναλυτικά η δήλωση-κάλεσμα του Γιάννη Βούρου
«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες του πλήρους κατακερματισμού που υφίσταται η ΑΕΚ, σε αυτό το θολό τοπίο που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να κατατρώει τα σωθικά αυτού του ιστορικού σωματείου, ο κίνδυνος πλήρους απαξίωσης είναι ορατός όσο ποτέ. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Για την ακρίβεια μόνο μία.
Η συνάντηση και η τελική απόφαση επίσημης απεμπλοκής ή η συνέχεια μιας νέας, σε υγιή βάση, συνεργασίας των ακρογωνιαίων λίθων και μετόχων κ. Νοτιά, κ. Παππά, Κ. Χατζηιωάννου, κ. Γκούμα και με βεβαίως του μονίμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παρόντα, κ. Μελισσανίδη.
Δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθώ σε ομάδες ή ομαδούλες “συμπαράστασης”, δεν χαρακτήρισα ποτέ κάποιον περισσότερο ή λιγότερο “Ενωσίτη”, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κριτικάρει αρνητικά και θα αποκλείσει τον οποιονδήποτε επιθυμεί να δηλώσει “παρών”. Όμως, η αγνή μου πρόθεση να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που με όπλισε με δύναμη προκειμένου να αγωνιστώ και να πετύχω την ψήφιση του νόμου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μου υπαγορεύει να προσκαλέσω τους προαναφερθέντες σε μια συνάντηση – σταθμό την Τρίτη 06/03/2012 στις 19:00.
Αυτή η χημική ένωση με καταλύτη την εγγυήτρια δύναμη του “ΘΕΜΕΛΙΟ 21” είναι δυνατόν να προσκαλέσει τον αναγεννητικό σπινθήρα και να αποτελέσει την μοναδική βιώσιμη και αξιόπιστη λύση στο χρονίζον πρόβλημα της ΑΕΚ

Με εκτίμηση,
Γιάννης Βούρος».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου