Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Giapaloni πληρωνει...

Καλησπερα αγαπητοι αναγνωστες της Αρπαχτης,σαν Ελληνες πιστευω οτι το εχουμε στο DNA μας να μην εχουμε καλη Μνημη και αυτο πιστευω ειναι και το αποτελεσμα σαν Χωρα να εχουμε Μνημονιο.
Ολα αλλαζουν λοιπον και ολα τα ιδια μενουν,θα ταιριαζε εδω η φραση για το πολιτικο σκηνικο της Ελλαδας,
Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.
Τριτη και 13 σημερα για τους Προληπτικους φιλους μας,μια μερα σαν ολες τις αλλες για μενα και αν εδινα μια περισσοτερη σημασια για αυτην την μερα ειναι οτι το 13 ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος και ελπιζω να εχω μια περισσοτερη τυχη στις προβλεψεις μου.
Παμε λοιπον να σχολιασουμε την Αθλητικη μας επικαιροτητα ξεκινωντας απο του σημερινους αγωνες του Στοιχηματος.
Στην Β εθνικη της Γαλλιας η δυνατη Ρεμς αντιμετωπιζει την ανισχυρη αλλα ζημιαρα Λαβαλ,η Ρεμς εκανε την κοιλια της τις προηγουμενες αγωνιστικες και τωρα εχει την ευκαιρια να κερδισει μεσα στην πολυ δυνατη της εδρα να παρει τους τρεις βαθμους ωστε να να διατηρησει την τροχια ανοδου.
Στο Champions Leaque η Ιντερ αντιμετωπιζει την Μαρσειγ που ερχεται απο συνεχη αρνητικα αποτελεσματα,στο Μιλανο πιστευουν στην προκριση, οι φιλαθλοι της Ιντερ την απαιτουν και εχουν προβαδισμα να την παρουν απο μια Μαρσειγ με αρνητικη ψυχολογια σε ενα καταμεστο Giuseppe Meazza.
Για Τριτη 13-3-12 λοιπον οι προβλεψεις μας ειναι:
102.Ρεμς-Λαβαλ 1
104.Ιντερ-Μαρσειγ 1
Για Τεταρτη 14-3-12 δεν θα κατσω να ασχοληθω με κανεναν αγωνα του Στοιχηματος οταν ο Ασσος της Τσελσι προσφερεται στο 1.70,με αλλαγη προπονητη η Τσελσι,φερνει αλλαγη ψυχολογιας στους παικτες αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη οποτε το 1,70 ειναι πολυ λιγο για να ρισκαρουμε τα λεφτα μας σε αυτον τον αγωνα,No bet και για τους Ελληνικους αγωνες που δεν υπαρχουν ιδιαιτερα Φαβορι στις αναμετρησεις Λεβαδειακου Πας Γιαννινα και Δοξα Δραμας Ατρομητου.
Για την Πεμπτη 15-3-12 η Μαντσεστερ εχει την ευκαιρια να παρει το διπλο μεσα στην Δυσκολη εδρα της Μπιλμπαο με οπλα της τον προπονητη της Σερ Αλεξ Φεργκιουσον που ξερει να βγαζει τα καστανα απο την φωτια σε τετοιους αγωνες το εχει αποδειξει αλλωστε εχει πειρα η Μαντσεστερ απο τετοιους Ευρωπαικους αγωνες και με ανεβασμενη ψυχολογια διοτι βρισκεται στην κορυφη της Πρεμιερ Λιγκ θα μπορεσει να περασει το εμποδιο της Μπιλμπαο και θα παρει την προκριση οποτε:
141.Αθλετικ Μπιλμπαο-Μαντσεστερ Γιουναιτετ 2
καλη επιτυχια και καλα κερδη να εχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου