Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ by Giapaloni...




Καλησπερα αγαπητοι φιλοι της αρπαχτης.Εκανα καιρο να δωσω καποια προβλεψη διοτι πραγματικα δεν βοηθουσαν οι αποδοσεις αλλα και οι ομαδες.

Συμφωνησα εννοειται με τον Guru
Πεχλιβανη που μας εστειλε ταμειο με το Χ-Ημιχρονο και 2 τελικο με την Πορτογαλλια,πιστευω ολη η Ευρωπη πληρωθηκε με αυτο το ματς.

Για τον χθεσινο αγωνα συγχαρητηρια να δωσουμε στην Ελλαδαρα μας,εκει που εφτασε ειναι μεγαλο κατορθωμα,αλλα ενα μεγαλο λαθος που καναμε σαν φιλαθλοι ηταν να μπερδεψουμε την πολιτικη
με τα αθλητικα και αυτο δυστυχως το μεταδωσαμε και στους παικτες μας,ειναι τρομερο σφαλμα και ακομα πιο τρομερο το αγχος για τους ποδοσφιριστες μας.

Τωρα εχουμε μπροστα μας δυο ματς που πιστευω μποροχμε να προβλεψουμε το αποτελεσμα.
Ισπανια-Γαλλια,1,7 στην Ισπανια,βλεπουνε καλα τα ματακια μου,σιγα μωρε μην φοβηθει αυτη η Γαλλια αυτην την Ισπανια,Χιλιες φορες καλυτερο ποδοσφαιρο παιζουν οι Γαλλοι απο τους Ισπανους,τρομερα ποιοτικες ομαδες και οι δυο δεν αντιλεγω αλλα οχι και 1,7 στους Ισπανους.
Για το δευτερο ματς Αγγλια-Ιταλια θα γινει μια μαχη σαν το Ελληνικο Ρητο,Φοβαται ο Γιαννης το θηριο και το θηριο τον Γιαννη,απο την μια οι Losers Αγγλοι απο την αλλοι οι Ιταλοι με τις αμυντικες φιλοσοφιες τους,θα γινει αγωνας κεντρου περισσοτερο προσπαθωντας και οι δυο να εκμεταλλευτουν καμια στημενη φαση.

Με λιγα λογια Προτεινω:

Ισπανια-Γαλλια Χ2
Αγγλια-Ιταλια Χ

Καλα κερδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου