Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Giapaloni για Ισπανια-Πορτογαλια...



Καλησπερα αγαπητοι φιλοι της Αρπαχτης,θελω να εκφρασω τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του νεαρου 21 χρονου Ιρλανδου Τζειμς Νολαν που απο ατυχημα πνιγηκε σε καναλι της Πολωνιας οπου πηγε να παρακολουθησει το Euro.
Τα δυσαρεστα νεα φτασαν ως τις Η.Π.Α
οπου ο Ρομπιν Κιν στο 3 Γκολ που πετυχε με τους Λος Αντζελες Γκαλαξι υψωσε την φανελα του ωστε να δουν το μηνυμα που εγραφε:RIP Τζειμς Νολαν και λιγο μετα ο αρχηγος των Ιρλανδων ειπε <<Η χωρα μας πενθει>>.
Στα δικα μας τωρα θεωρουσα πολυ σιγουρη την Ισοπαλια οπου την προτεινα κιολας αναμεσα στους Αγγλους και Ιταλους,οταν το ματς πηγε στα πεναλτυ οι κλασσικοι losers Αγγλοι τα χασαν απεναντι στον Buffon και οι εκτελεσεις τους ηταν αθλιες,αν πρεπει να δωσουμε συχγαρητηρια σε εναν παικτη απο την Εθνικη Αγγλιας αυτος ειναι ο Τερματοφυλακας ο Χαρτ οπου εχει παρα πολυ μελλον μπροστα του,τον θεωρω απο τους καλυτερους.
Εναν αγωνα θελω να προτεινω οχι απο εμπνευση αλλα απο διαρκεια ομαδας μεσα στο γηπεδο φιλοσοφιας και προπονητη ειναι ο αγωνας Ισπανια-Πορτογαλια.
Οι Πορτογαλοι ειναι διψασμενοι για προκριση στον τελικο ειχαν περισσοτερες μερες να ξεκουραστουν και να κανουν τα πλανα τους,η κακοτυχια του Νανι που με τα δοκαρια του και τις απομακρυνσεις πανω στην γραμμη καποτε θα σταματησουν με εναν Ροναλντο που μπορει να παρει την ομαδα πανω του αλλα και με εναν Μουτινιο μηχανακι και φυσικα με δεμενα τα Σεντερ Μπακ Πεπε και Αλβες δεν εχει να φοβηθει τιποτα απεναντι στην κλασσικη Ισπανια κατοχης και πασινκ γκειμ,αυτη η αντιγραφη Μπαρτσελονας με κουρασε και ηρθε η ωρα οι Πορτογαλοι να τους στειλουν σπιτια τους.

Ισπανια-Πορτογαλια (Προκριση Πορτογαλιας)
Η αποδοση θα κυμαινεται γυρω στις 2 μοναδες.
Η αλλιως Χ2 αναλογα με την πιο συμφερουσα αποδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου