Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Giapaloni γραφει...



Καλησπερα αγαπητοι φιλοι της Αρπαχτης,το σημερινο αρθρο εκτος την προβλεψη για τον αγωνα μεταξυ Γερμανιας-Ιταλιας θα αναφερθω και στον ΟΠΑΠ.
Ειναι ενας οργανισμος που αποφερει πανω απο
800 Εκατ. κερδη ανα ετος στο δημοσιο,ειναι πολυ επικερδης αμα φανταστουμε ποσοι δεν παιζουν πλεον στον ΟΠΑΠ αλλα σε διαφορες διαδικτυακες εταιριες,μην αναφερω και τα παρανομα στοιχηματα.
Το θεμα ειναι ομως τι κανει ο ΟΠΑΠ για να κερδισει αυτους τους παικτες πισω,η απαντηση για μενα ειναι τιποτα,τιποτα απολυτως.
Ειναι δυνατον να μην προσφερουν να παιξεις προκριση σε Ισπανια η Πορτογαλια και να μου προσφερουν να μαντεψω το ζευγαρι του τελικου με τελειως τσεκουρεμενες αποδοσεις?Ειναι δυνατον το 2004 να προσφερουν μεσω ΟΠΑΠ προκριση με αναλογες αποδοσεις και εν ετη 2012 να μην προσφερουν?Δεν μπορω να καταλαβω το νταηλικη αυτο των Μπουκ.
Ειναι δυνατον να μου δινει το Χ2 διπλη ευκαιρια της Πορτογαλιας 1,78 που σε εταιριες εξω το δινουν τουλαχιστον 2.
Ειμαι υπερ εννοειται να παιζουμε στον ΟΠΑΠ νομιμα και σαν σωστοι φορολογουμενοι πολιτες,αλλα ΟΧΙ να μας κλεβουν συνεχως στην Γκανιοτα,ΟΧΙ με νταηλικη να βγαζουν ειδικα στοιχηματα οποτε θελουν και οταν τους συμφερει.
Ελπιζω να λογικευτουν ωστε να μην χασουν περισσοτερο κοσμο ειδικα απο παικτες του Παμε Στοιχημα.
Στον αγωνα μεταξυ Γερμανιας-Ιταλιας τα λογια ειναι περιττα,τρομερα δυσκολο Ντερμπυ με φαβορι οπως δινουν οι αποδοσεις τους Γερμανους,εγω εδω θελω να σχολιασω οτι στους μεταξυ τους αγωνες οι Ιταλοι δεν εχουν χασει ποτε απο τους Γερμανους.
Επειδη πιστευω οτι θα γινει ενα πολυ σφικτο ματς και λογω ημιτελικων δεν μπορουμε να περιμενουμε εναν ανοικτο αγωνα η μονη προβλεψη που με φανταζει πιθανη ειναι το Χ Ημιχρονο.
Πολυ καλη αποδοση στις 2 Μοναδες,ληγει το Ημιχρονο Χ κανουμε την Αρπαχτη μας και μετα βλεπουμε μπαλιτσα πιο χαλαροι και ας ληξει μετα οτι θελει.
Γερμανια-Ιταλια Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου