Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το ανεκδοτο της ημερας.. ο Οικολογος Αλαφουζος μιλαει για αρπαχτες...


Νέο κάλεσμα στους φίλους του «τριφυλλιού» απηύθυνε μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter ο Οικολογος Γιαννης Αλαφουζος προκειμένου να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη (28/08) στο πλευρό της ομάδας στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μάλαγα.

«Ο Παναθηναικος  είναι Μεγάλη ομάδα! Δεν παραδίνεται, δεν υποκύπτει!
Πολεμά και πιστεύει στην τελική νίκη! Επίμονα συνεχίζουμε. Όλοι μαζί. Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη υπέρβαση! Από χαμηλά ξεκινάμε και ξαναχτίζουμε το νέο Παναθηναϊκό των οπαδών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει. Τώρα είναι η ώρα της αναγέννησης. Νέο ήθος, νέα ομάδα, βήμα - βήμα προχωράμε με πίστη για κάτι καινούργιο. Η ομάδα των οπαδών και οι οπαδοί της ομάδας όλοι μαζί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη υπέρβαση», αναφέρει χαρακτηριστικά στα «τιτιβίσματά» του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε οπαδούς που του «καταλόγισαν» επικοινωνιακά παιχνίδια, προκειμένου να φανεί αρεστός:

«Κάνουμε και λέμε ό,τι είναι αρεστό. Επικοινωνιακά παιχνίδια κτλ. Με άλλα λόγια νέο ήθος και αναγέννηση», του έγραψε σε επιθετικό ύφος ένας οπαδός για να απαντήσει ο Mr ΣΚΑΙ
«Το αρεστό φίλε είναι η μαγκιά, η απάτη, η παράγκα και η αρπαχτή και αυτό το σύστημα σήμερα πεθαίνει. Κάποιοι θέλουμε κάτι νέο».

Α ΡΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου