Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...












 Μιλώντας στον Sentra 103,3 ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει η Ένωση, στο πότε ξεκίνησε η κρίση στην ΠΑΕ, στο τι συνέβη με τη μετεγγραφή του ανιψιού του, Κώστα, στον Ολυμπιακό, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει ο Θωμάς Μαύρος για να βγάλει τους κιτρινόμαυρους από το αδιέξοδο.

«Η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες μέρες από την ίδρυσή της. Κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Πιστεύατε όμως ποτέ ότι η χώρα θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση; Παρόλο που υπάρχουν και θετικά από την κρίση, η αλήθεια είναι ότι την πληρώνουν αυτοί που δεν έχουν ευθύνη. Την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι» είπε
αρχικά ο Μανωλάς.



 Στη συνέχεια μίλησε για τον ανηψιο του




 «Εγώ δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ημουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών. Σε όλο το 24ωρο δεν είχα λεπτό περιθώριο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Νομίζω όμως ότι επειδή η χώρα μας περνάει όσα περνάει, πολύ λίγο απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς. Ο κόσμος ασχολείται με τα καθημερινά και το καλό της οικογένειάς του».

«Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει. Δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ υπάρχουν 10 προσφυγές. Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν είναι η ΑΕΚ. Ενας υπάλληλος είναι που μπήκε για να κάνει μια δουλειά. Αν είχε ασχοληθεί ο Μαύρος με την περίπτωση του Κώστα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα της ΑΕΚ όμως είναι πάνω από ονόματα. Πιθανόν να φταίω και εγώ γι΄αυτή την ιστορία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου