Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΜΠΕΚΑΜ...!












Ως τώρα τον γνωρίζαμε ως ποδοσφαιριστή, ως μοντέλο, ως celebrity και ως έναν άνθρωπο που γενικά...
συνηθίζει να προκαλεί με τις δημόσιες εμφανίσεις του. Τώρα δεν αποκλείεται να τον γνωρίσουμε και ως ιδιοκτήτη ομάδας, αφού το δημοσίευμα των «Los Angeles Times» τον... «θέλει» να ενδιαφέρεται για την...απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της
Μάλαγα.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, λοιπόν (γιατί περί αυτού ο λόγος), φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί στα διοικητικά της ισπανικής ομάδας, αγοράζοντας το πακέτου των μετοχών που κατέχει ο Νασέρ Αλ Τανί.
Το δημοσίευμα, μάλιστα, της εφημερίδας του Λος Άντζελες αποκαλύπτει ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος του, αλλά τον εμφανίζει επικεφαλής προσπάθειας, στην οποία συμμετέχει και ο Αλέξη Λάλας.
Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει διατελέσει πρόεδρος στους «Λος Άντζελες Γκάλαξι», την ομάδα δηλαδή στην οποία αγωνίζεται και ο Μπέκαμ και οι δυο τους φέρεται να έχουν βαλθεί να επεκτείνουν τη «συνεργασία» τους.
Το δημοσίευμα των «Los Angeles Times» προσθέτει ότι ο Άραβας επιχειρηματίας που έχει το πακέτο των μετοχών της Μάλαγα θέλει να το πουλήσει, με τους Μπέκαμ και Λάλα να προτίθενται να επενδύσουν στο συγκεκριμένο πλάνο.
Στην άλλη πλευρά του λόφου, πάντως, οι άνθρωποι της Μάλαγα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν γνωρίζουν κάτι για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, διαψεύδοντας ουσιαστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας της Καλιφόρνια.

απο Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου