Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

O ''Giapaloni'' Προβλέψεις για Ελλάδα-Ιαπωνια και Κολομβία..








Γεια σας αγαπητοί φίλοι της Αρπαχτής, Χρόνια πολλά να ευχηθώ σε όλους λόγω των μεγάλων γιορτών της Ορθοδοξίας μας, της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.
 
Εύχομαι πραγματικά την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος σε όλους τους ανθρώπους. Από ιστορία να πω την αλήθεια δεν γνωρίσω και τόσα πολλά,άλλα έχω μάθει κάτι από την εμπειρία μου, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό το αναφέρω για την Εθνική μας, Όπως και τοτε στην Αμερική το 1994 που συμβαιναν διάφορα περίεργα πράγματα στην Εθνική μας,θα σας ανεβάσω βιντεακι να τα δείτε έτσι και τώρα συμβαίνουν πάλι τα ίδια,η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση επειδή παύει να είναι σύμπτωση έτσι και τώρα λέω πως τότε έκλεβαν τα προσωπικά είδη των παικτών μας τώρα προβλήματα με το αεροπλάνο κτλ,ας πυκνώσω όμως για να δώσω το τελικό μου συμπέρασμα εκεί που θέλω να καταλήξω. 
Θα σας μιλήσω σήμερα για τον όμιλο μας ,χωρείς να  θέλω να γίνω κακός θα πω ότι η Εθνική μας δεν κάνει,δεν μπορεί δεν το έχει να περάσει στην επόμενη φάση,ούτε καν θα ασχοληθεί αυτή η αποστολή να παίξει για την φανέλα,μια φανέλα που την έχουν τιμήσει μεγάλα ονόματα στο παρελθόν χωρίς να έχουν καταφέρει να κάνει κάτι το ιδιαίτερο αλλά σημασία για μένα έχει να βλέπω μπάλα και όχι αντιποδοσφαιρο και επειδή αυτες οι πολιτικες στο Μουντιαλ στην μεγαλυτερη γιορτη του ποδοσφαιρου δεν παιρνανε γι αυτό και στο προλογο ανεφερα ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και το λέω αυτό για την Εθνική μας ότι δεν θα μπορεσει να κανει ούτε μια νικη οπως και τότε το 1994 με τον Παναγουλια,προβλεπω δυο ηττες από Κολομβια και Ιαπωνια σιγουρα. Δεν μπορω να ξερω αν θα βγει η Κολομβια πρωτη η Ιαπωνια δεν έχω καμια μαγικη σφαιρα αλλα αυτό που ξερω σιγουρα και περνω το θαρρος να το γραψω είναι ότι οι δικοι μας δεν θα κανουν τιποτα. Αυτοι μονο με το jet lag που έχουν φαει σαν κοτοπουλα θα είναι και επειδή θα ασχολουνται μονο με τα μαλλια τους τα μουσια τους και τα τατουαζ τους δεν είναι τώρα να λεμε ιστοριες για αγριους. Λοιπον στο δια ταυτα παιξτε ολοι προκριση στην επόμενη φάση Κολομβια και Ιαπωνια που δινει και πολυ ωραιο ποσοστο Ειδικα για την Ιαπωνια και αφηστε τον Κατσουρανη να φτιαχνει περμαναν το μαλλι του. Αυτα Κυριοι τα λεμε συντομα.
Τέλος συζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου