Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ενας Πολιτικός Κρατούμενος γράφει..


Με αφορμή την ίδρυση του νέου κόμματος του Ηγέτη μας, που καινουριο του σύνθημα είναι οι αλλαγές, και λόγω της επίδρασης που έχει πανω μας ,ειπαμε να αλλάξουμε κ εμείς απο το αθλητικό στο πολιτικο ρεπορτάζ.
(Και τα δυο τα ιδια σκατά είναι οποτε μια η αλλη.)

Στην Ελλάδα της κρίσης που
ο καθένας είχε ενα πανακριβο κινητό περάσαμε σε ενα άλλο επίπεδο, βαλαμε μυαλό κ είπαμε να εχει ο καθένας το δικο του κόμμα,κάτι είναι κ αυτό,πάμε προς το καλυτερο με την όπισθεν.

Καλη επιτυχία στους τυχοδιώκτες γιατί πέρι αυτού πρόκειται.

Παλιοτερα το δίλημμα ηταν Δεξιά η Αριστερά τώρα έγινε μνημόνιο η όχι,η ουσία είναι όμως οτι δεν υπάρχει δίλημμα, δεν υπαρχουν πλεον Εθνοσωτηρες ..
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δύσκολες εκλογές,μετα απο 100 χρονια,ξαναεχουμε  χειμωνιάτικες εκλογές,πρεπει να είναι ειλικρινείς ,κυρίως ειλικρινείς για το τι μπορουν να πετύχουν και το τι δεν μπορούν,ας αφήσουν τις φθηνές δικαιολογίες και τις κωλοτουμπες ,τις βαρέθηκαν όλοι.

Αλλά για να γίνω Προμηθεύς των γεγονότων, θα βγει ενα κομμα μια συγκυβέρνηση και πει παιδιά οτι σας υποσχεθηκαμε δεν μπορεί να υλοποιηθεί γιατί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ 40 Χρονια τα έκαναν όλα κουλουβάχατα και θέλουμε χρόνο..! κάτσε ρε μεγαλε οκ συμφωνώ μαζι σου,άλλα κάτι μας ειπες τώρα, πραγματικα δεν περιμέναμε να ακούσουμε τίποτα άλλο.. Έχω βαρεθεί σχεδόν καθέ χρονο να γίνονται εκλογές, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια απο ενα σύστημα τόσο καλά δομημένο που πέρασαν 40 χρόνια συγκυβέρνησης Κομμάτων-ΜΜΕ και Δημοσιογράφων να καλύπτουν όλη την μποχα που πραγματικα δεν υπάρχει σωτηρία,οταν λεω συγκυβέρνηση κομμάτων εννοώ ολά τα κόμματα που ηταν στην Βουλή όλα αυτά τα χρονια γιατί και αυτά ηταν δάκτυλος του συτήματος.
Δεν μπορείς να τα βάλεις με το σύστημα και όποιος πήγε να τα βάλει παραγκωνίστηκε απευθείας σε μια γωνία με σηκωμένο το ενα ποδι για τιμωρία.
Είναι δυστυχώς αναποδραστη η εξέλιξη των γεγονότων και εμείς θα είμαστε απλα θεατες που πληρώνουν το εισητήριο,η Ευρώπη και το σύμπλεγμα θα πάρει τις αποφάσεις για το τι θα γίνει εσωτερικά και αυτοι που θα κυβερνήσουν θα μας το μεταφέρουν με το καλυτερο δυνατό τροπο που θα φαίνεται σαν όφελος προς εμας και σαν κατηγορία για τις αδικίες του παρελθόντος που σίγουρα ηταν μεσα και αυτοι που θα το παιζουν Εθνοσωτηρες.
Λοιπον η κατάληξη είναι οτι είμαστε Πολιτικοί Κρατούμενοι απο ενα συστημα που διοικούσε τόσο καιρό με το Διαίρει και Βασίλευε και τώρα παίρνουν ολους αυτους τους καρπούς απο εμας που ημασταν με τις καφεδαρες τις ποταρες και το δε βαριέσαι μωρέ αδελφέ.
Έχουμε και εμείς συμμετοχή σε όλο αυτό, άλλος μεγαλύτερη άλλος μικρότερη αλλά έχουμε σίγουρα συμμετοχή, η κριτική μας ικανότητα η καλυτερα η πολιτικη μας κριτική ικανοτητα ηταν θολη όχι γιατί δεν βλέπαμε, αλλά γιατί δεν μας άφηναν να δούμε και οποιοι είδαν και προέβλεψαν κάποια γεγονότα τους γιουχαραν και τους γιουχαραμε.

Ηταν συνειδητή κ όχι ασυνείδητη η προσπαθεια υπονόμευσης της αξιοπιστίας αυτών των προσώπων,άλλα τι να περιμένεις όταν η ιδια η ιστορία της χωρας αυτό δείχνει, όποιος ηταν καλος στην Ελλάδα η φυλακίστηκε η δολοφονήθηκε οποτε δεν περιμένω τίποτα καλό.

Οποτε το ρεπορτάζ για τα σκατά-την πολιτικη θα το κάνουμε όσο μπορούμε καλυτερα,όσο γίνεται πιο αντικειμενικά μέχρι να ερθει το συστημα να μας τάξει καμια ΑΡΠΑΧΤΗ και να σας πουλησουμε όπως έκαναν και οι άλλοι, τι νομίζετε εμείς καλοί είμαστε, απλα δεν είμαστε προς το παρων του συστήματος, για αυτο Παπανδρεου ρε.

Τα φιλια μας Χρονια πολλά καλη και ευλογημενη Χρονια ευχομαι με υγεια.


@giapaloni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου