Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τσιάρτας: Ο Μελισσανίδης θέλει να ασχοληθεί αν πληρώσουν τα χρέη τους!


Στην ιστοσελίδα «Fx-news» μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας και με…
επιθετική διάθεση μίλησε για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης μάλιστα αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τον οποίο ανέφερε ότι ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ αν πληρώσουν τα χρέη τους όσοι μέτοχοι τα δημιούργησαν.
«Βλέπω για ακόμη μια φορά να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη της. Πολύ κακό για το τίποτα. Ψεύτικες υποσχέσεις στον κόσμο. Και δυστυχώς ο κόσμος της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά είναι αυτός που την πληρώνει. Ολοι αυτοί που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση κοιτάνε ο καθένας τους πως θα έχει τις λιγότερες ευθύνες για το μεγαλύτερο κακό που θα συμβεί σε αυτήν την ομάδα. Και προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι εγώ να προσπάθησα» είπε ο Τσιάρτας και συμπλήρωσε «Η ΑΕΚ όμως δεν χρειάζεται λόγια, χρειάζεται έργα. Έχει κάποιος μια λύση, ωραία. Να έρθει να την παρουσιάσει. Από εκεί και πέρα να ανακοινωθεί κάτι στον κόσμο επίσημα. Να βγαίνουν και να υπόσχονται, αύριο μπαίνω, μεθαύριο μπαίνω, τα λεφτά του Ψωμιάδη είναι σίγουρα και τέτοια. Όλα αυτά είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία που μπορεί να συμβεί. Εγώ από την αρχή δεν ήμουν αισιόδοξος με όλο το εγχείρημα που πήγε να γίνει. Λυπάμαι που έφτασε εδώ η κατάσταση. Η λύση είναι μία για να τελειώνουμε. Όποιοι δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα να το λύσουν! Από εκεί και πέρα αν δεν θέλουν να συνεχίσουν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν θα έρθει κανένας να πληρώσει ζημιές προηγούμενων. Είναι ξεκάθαρο και το πιο απλό πράγμα. Αν έχουν σκοπό να το κάνουν έχει καλώς. Αν όχι μην δημιουργούν στον κόσμο ψευδαισθήσεις. Κανένας δεν θα μπει στην ΑΕΚ να πληρώσει για τα λάθη άλλων».
Επίσης, ανέφερε ότι ο Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει με ποιες προϋποθέσεις θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ τονίζοντας «Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Κατηγορούν πολλοί τον Μελισσανίδη και τον εκάστοτε Μελισσανίδη. Όποιος και να έχει λεφτά, όσα λεφτά και αν έχει. Ο Μελισσανίδης θέλει να ασχοληθεί. Το έχει δείξει και το έχει πει και ξεκάθαρα. Κύριοι καθαρίστε την μπουγάδα και αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε έχει καλώς. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι ένα υπερχρεωμένο σωματείο. Διαβάζουμε καθημερινά σκάνε και άλλα πράγματα. Ολο αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για όποιον σκέφτεται κάτι για την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου