Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Giapaloni ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...





Γειά σας αγαπητοί φίλοι της αρπαχτής,με αρκετή δόση γρουσουζιας έκλεισε χθες η στοιχηματικη ενότητα,δεν είναι δυνατόν έλεγα χθες το βράδυ,δεν το πίστευα,να περιμένουμε να κλείσουμε τετράδα με Σπόρτινγκ Λισαβώνας και να μου χάνει από μια Ρίο κάτι.

Τριάδα ταμείου μετά τον αναβληθεν αγώνα της Σάντερλαντ μας έδωσε Φιορεντίνα κακό Σοσιεδάδ,μας έσπασε την τριάδα η Μπέτις και την άλλη τριάδα η λευκή ισοπαλία της Άρσεναλ.

Δεν ξέρω πια βόδια
μας γκαντεμιασαν αλλά αν το έκαναν αυτα τα κακοπροαιρετα βουβαλια τους εύχομαι να τους γυρίσει μπούμεραγκ.

Αυτό το τριήμερο προτείνω να παίξουμε εκ του ασφαλούς γιατί έχουμε πολύ μπανκα ακόμη από την Παρασκευή και προτείνω μονάχα δύο αγώνες που πιστεύω ότι δεν θα σπάσουν.

106.Αντερλεχτ Λεμεσός 1
210.Νιουκάστλ Ατρόμητος 1

Η Αντερλεχτ θέλει την νίκη και θα την παρει,πιστεύω έχασε στην Κύπρο λόγω των καιρικών συνθηκών,πολύ ζεστή επικρατούσε εκείνη την μέρα και ήταν υπέρ των Κυπρίων,στο Βέλγιο δεν θα έχουν καμία τύχη.

Ο Ατρόμητος με το που μπει στο γήπεδο της Νιούκαστλ θα νομίζουν ότι μπήκαν σε ναό ποδοσφαίρου,θα κατουρηθουν πάνω τους αυτοί,η μεγαλύτερη απόσταση που έχουν κάνει αυτοί είναι Περιστέρι Τούμπα και χάθηκαν κιόλας είμαι σίγουρος.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου