Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ...





O τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης κ. Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να υποστηρίζει ότι «το Σούπερ Καπ δεν έχει σημασία» και να το εννοεί από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ισπανίας ήδη βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω απ’ τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, ωστόσο το γεγονός ότι οι μαδριλένοι δεν έχουν νικήσει την αιώνια αντίπαλό τους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από το 2008 αποτελεί από μόνο του κίνητρο για να διεκδικήσουν απόψε (23.30 Novasports1) τη νίκη..

Στο μυαλο του Ζοζε σιγουρα υπαρχει
μονο η νικη , παντα υπηρχε μονο η νικη , ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια τακτικης , στα οποια ειναι εξπερ...

Εχουμε αναλυσει στο παρελθον απο την αρπαχτη το φαινομενο Μουρινιο , και εχουμε καταληξει οτι
ειναι ο κορυφαιος επικοινωνιολογος-προπονητης των τελευταιων 10 ετων...

Απο την αλλη η μισητη Μπαρτσελόνα της μαριονετας εν ονοματι Τίτο Βιλανόβα επικράτησε 3-2 της Ρεάλ στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο «Καμπ Νου» και φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της περιόδου... (λογαριαζοντας χωρις τον ξενοδοχο Ζοζε)...

Πρόσωπο του αποψινού ντέρμπι αναμένεται να είναι ο διεθνής κροάτης μέσος Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη Δευτέρα από τη Ρεάλ και θα κάνει το ντεμπούτο του. «Η κατάκτηση του σούπερ καπ δεν είναι από τους τίτλους που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Το να το κερδίσω ή όχι, το να κερδίσω την Μπαρτσελόνα ή όχι, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει» επανέλαβε πριν το «clasico» ο κ. Μουρίνιο, ο οποίος έπειτα από το κακό ξεκίνημα στη σεζόν (μία ισοπαλία και μία ήττα) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή. Στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Πέπε, ενώ στην αποστολή είναι και ο υπό παραχώρηση Κακά.
Οσον αφορά στη Μπαρτσελόνα ο κ. Βιλανόβα, ο οποίος άφησε στη Βαρκελώνη τον υπό πώληση Ιμπραΐμ Αφελάϊ σημείωσε ότι «το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ στο πρωτάθλημα την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη».

Κατι ξερει ο Βιλαριμπα ... στο Βιλαμπαχο ακομα τριβουνε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου