Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κολομβιανό PARTY σήμερα.. by Giapaloni




Γεια σας Αγαπητοι φιλοι της Αρπαχτης,το οτι μιλησα μονο για τον ομιλο της Εθνικης μας μονο τυχαιο δεν ηταν
, ηθελα να δω καποιους αγωνες για να βγαλω καποια συμπερασματα για τις ομαδες.
 Το Μουντιαλ επειδη ειναι ενα παντρεμα των ποδοσφαιρικων Ηπειρων στο πως παιζουν το τοπι με λιγα λογια ρε αδελφε,πραγματικα ηθελα να βγαλω καποια χρησιμα συμπερασματα και αποψη σας αν συμφωνειτε η οχι. 
Λοιπον το Λατινικο ποδοσφαιρο δεν παιζεται,ειναι μαγεια ειναι αυτο που λειπει απο το σημερινο τεχνοκρατικο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο που στηριζεται πολυ στην φιλοσοφια και στα μαθηματικα παρα στην ελευθερια του παικτη. 
Δειτε για παραδειγμα φασεις απο Μουντιαλ που δειχνει η ΝΕΡΙΤ απο Μουντιαλ του 1986 εως και το 1998 και πειτε μου αν θα ξαναδουμε ποτε τετοιο ποδοσφαιρο,τετοια μαγεια. 
Απο το 2002 και μετα δεν ειναι τοσο θεαματικο το ποδοσφαιρο για τους λογους που προανεφερα.
 Με τον προλογο αυτο θελω να πω οτι ομαδες της Λατινικης Αμερικης θα μας κανουν να δουμε μπαλα με τα ολα τους, φυσικα και δεν αναφερομαι στην Βραζιλια,ποια Βραζιλια ρε παιδια πλακα με κανετε? Αν παω στο Δενδροποταμο και μαζεψω 11 γυφτους και τους παρουσιασω για Βραζιλιανους δεν θα τους παρει κανεις χαμπαρι. Μιλαω για το Μεξικο που επαιξε πολυ ωραιο Ποδοσφαιρο το καθαρο Λατινικο ποδοσφαιρο που το ειδα και το χαρηκα, οσον αναφορα το Αφρικανικο Ποδοσφαιρο,ρε παιδια καλες ομαδες ωραια τεχνικη,γρηγορο ποδοσφαιρο αλλα απο μυαλο μηδεν,πραγματικα παρατηρηστε το απο μυαλο μηδεν,λαθη επι των λαθων,εκει που πρεπει να δωσουν πασα κανουν σεντρα εκει που πρεπει να κανουν σεντρα δινουν πασα και εκει που πρεπει να σουταρουν τους παιρνει ο υπνος. Δεν το εχουν τα παλικαρια ειναι για κανα στιβο και μονο εκει δεν ειναι για Μουντιαλ. 
Πηρα αυτην την πασα απο τον προλογο για να σχολιασω τα παραπανω αλλα οι Ιπταμενοι Ολλανδοι,που φυσικα τους υποστηριζουμε(Να ζησει η Αεροπορια),εδειξε την ποιοτητα της και ποσο μεγαλο ρολο παιζει σε εναν αγωνα η πιεση του φαβορι,η πιεση της ομαδας που χρηζεται φαβορι,απο μπουφους δημοσιογραφους που μας τα χουν πρηξει με την Ισπανια και μας τα φουσκωσαν οτι και καλα οι Ολλανδοι ειναι μαλωμενοι και δεν μπορουν κ.τ.λ,παρε μια ΠΕΝΤΑΡΑ για να εχεις να θυμασαι, γι αυτο αγαπητοι φιλοι,το φιλτρο της σωστης ειδησης να το κρινεται καλυτερα μαλλον να το κρινουμε καλυτερα ολοι μας.
 Λοιπον για να μην κουρασω αλλο αυτο που θελω να πω εγω και παιρνω ολη την ευθυνη πανω μου αν δεν βγει,ολος αυτος ο προλογος που εκανα ηταν για να πω οτι αυριο το Λατινικο ποδοσφαιρο θα νικησει,αυριο θα χαρω να βλεπω τους Κολομβιανους να τρεχουν,να σουταρουν απο μακρια,να ειναι εντελως ελευθεροι και αμεπτοι στο αν η αγαπητη Εθνικη μας δεν τρωει ευκολα γκολ και αν εχει να φαει γκολ 150000 λεπτα και αλλες τετοιες παπαρολογιες σαν την Ισπανια που λεγαν κατεβαινει με πιο δυνατο ροστερ απο ποτε,ερχομαι εγω και λεω ρε.......... SO FUCKING WHAT???? SO FUCKING WHAT????
 Ας εχει να φαει γκολ απο το 1967,τυχαια ημερομηνια ετσι μην παρεξηγηθω,δεν μου λεει εμενα κατι αυτο ρε. Η Κολομβια σημερα θα νικησει η Κολομβια θα μας πατησει και θα χαρω διοτι πρεπει να αλλαξει πλεον το αντιποδοσφαιρο της Εθνικης,εδω οι Ιταλοι εχουν παρατησει το Κατενατσιο και η Εθνικη μας εκει στο αντιποδοσφαιρο,οχι κυριοι δεν παιρναν αυτα, εδω θα μαστε και θα το δειτε. Εγω οταν παω στο Πρακτορειο του ΟΠΑΠ αν μπορουσε η μηχανη να με κοστολογησει να μου βγαζε μια τιμη για το ποσο αξιζω θα πονταρα ακομα και τον ευατο μου στην νικη της Κολομβιας,θα εμπαινα μεσα στην μηχανη του ΟΠΑΠ ρε λεμε. Λοιπον το Προγνωστικο μου ειναι ενα ΚΟΜΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΣ 1. 

Τα λεμε συντομα αγαπητοι φιλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου